Autor Wątek: Przestrzegam przed REK Guitars - kompletny brak profesjonalizmu !!!  (Przeczytany 122557 razy)

Offline Marcin 81

• Prawie użytkownik
Witam ponownie,

Znalazłem chwile czasu wiec wpadłem na forum. Tu nie chodzi o to żeby kogoś obczerniac tylko żeby podzielić się doświadczeniami ze wspolpracy z firma REK. Każdy ma prawo myslec co chce, ja przedstawiłem fakty i opinie która rowniez podziela Andy oraz Greg z firmy www.guitaraid.co.uk. Andy jest moim bliskim przyjacielem i ma troche więcej czasu pisać na forum bo ja jak już wcześnie wspominałem mam dużo na glowie oraz osmio miesięczna coreczke wiec nie mogę caly czas siedzieć na forum. Jeszcze raz napisze ze chodzi tu głownie o to w jaki sposób zostałem potraktowany gdy wyslalem email odnośnie gitary a nie o gitare sama w sobie bo uwierzcie mi ze jak dostalem wioslo to nie bylem zachwycony ale jak przeczytalem emaila od pana Reka to myslalem ze wyjdę z siebie.
Nie pisalem do gościa " hej ty dawaj kasę bo gitara jest do du...." wiec nie sadze ze mial powód traktować mnie jak debila. W pewnym sensie wygral bo kasę i tak zarobil i najwidocznie tylko o to mu chodziło bo chyba nie o zadowolenie klijenta.