@ Wybielacz - jasne, że chcemy go do zestawienia, w końcu to Exact Copy tylko z dluższą skalą.
@ Anton - też chcemy, zobaczymy jak miejsce produkcji przekłada się na sound

@ Dom?n - chciałbym takiego skubańca, ale ni cholery nie umiem znaleźć usprawiedliwienia żeby wydać 8 tysia na wiosło, dla którego nie znajdę zbyt wielu zastosowań. Prędzej wydłubię gdzieś takiego Epi jak Jacka. No chyba, że mnie nagle ktoś ozłoci

EDEK:
Pewnie w tym roku już nie uda nam się spotkać na testy, to proponuję pomyśleć nad G-Party na początku przyszłego roku. Żeby jednak nie było standardowo, to niech to będzie Trzoda Party, czyli zabieramy wszystko co Les Paulem jest, lub go przypomina. LTDki, ESP, Artisty, Signumy, SG i inne tego typu wiosła też wchodzą w grę. Natomiast - żeby było trudniej - nie zabieramy siódemek, ósemek ani innych ERG (no chyba, że to Les Paul). Chodzi o to żeby wyeliminować element "mam dłuższego, bo stroję się niżej", tylko podżemować w miłym gronie, a przy okazji zrobić test porównawczy jakiego - jak sądzę - jeszcze w Polsce nie było, tzn. porównać wszelkie możliwe modele i egzemplarze Les Paula jakie są w naszym posiadaniu. Od najprostszych Flejmów LP-I, poprzez Epiphone, Japończyki, a na Gibonach skończywszy. Stockowe, modowane, z bindingiem, bez bindingu, z komorami, z litą dechą... Łorewa. Fajnie by to było nagrać na audio i widło dodatkowo.
Ktoś ma propozycję odnośnie czasu i miejsca spotkania? Jeśli ogarniemy temat na początku roku, to przywiozę dwie swoje krówki, jeśli później, to tylko Mućkę, bo powoli przymierzam się do pożegnania z "Bezą". Przy okazji - jak ktoś ma ochotę przytulić ślicznego LP Std +, to zapraszam do składania propozycji trejdów itp. Nie mam ciśnienia, nie spieszy mi się, w zasadzie im dłużej Beza zostanie u mnie, tym lepiej

, ale jak by ktoś chciał oddać mi za nią jakieś fajne wiosło plus worek dolarów, to przemyślę sprawę. Natomiast w przyszłym roku wiosło ląduję na giełdzie, więc zacząć zbierać mamonę misie pluszowe