Autor Wątek: Odliczanie  (Przeczytany 9620 razy)

Offline Sphincter

• Użytkownik
Odp: Odliczanie
« Odpowiedź #270 27 Sty, 2012, 23:46:37 »
Fuuuuuuuuuuuu. Mimo że widziałem je wcześniej w srajfonowej jakości to... Śliczne są. Absolutnie zajebiście się prezentują. Trafiły w moje gusta bardzo wszystkie trzy. Szóstka jest bardzo lekka wizualnie, siódemka ma właściwe proporcje, a ósemka mi się kojarzy (jak już wspominałem) z niemieckim drugowojennym bombowcem - ciężka ale ładna ;) Jak to dobrze że nie mam kasy bo inaczej bym ją u Ciebie wydał.

Spoiler

Offline blackdahlia

• Gaduła
« Odpowiedź #271 27 Sty, 2012, 23:48:01 »
Ej śliczności. Chcę taką.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #272 27 Sty, 2012, 23:50:36 »
Fuuuuuuuuuuuu. Mimo że widziałem je wcześniej w srajfonowej jakości to... Śliczne są. Absolutnie zajebiście się prezentują. Trafiły w moje gusta bardzo wszystkie trzy. Szóstka jest bardzo lekka wizualnie, siódemka ma właściwe proporcje, a ósemka mi się kojarzy (jak już wspominałem) z niemieckim drugowojennym bombowcem - ciężka ale ładna ;) Jak to dobrze że nie mam kasy bo inaczej bym ją u Ciebie wydał.

Spoiler

No coś w podobie ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline WojciecheM

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #273 27 Sty, 2012, 23:59:35 »
Podobają mi się wszystkie trzy modele chociaż 8 wydaje się trochę duże.

a tak swoją drogą "zadanie domowe w Custom shopie" - japierdolepracamoic hmarzeń! :D
w moim chainie płynie Rocket Fuel, a nie jakieś tam dziadostwo.

Offline dan777

• Gaduła
« Odpowiedź #274 28 Sty, 2012, 00:02:06 »
Wiosła są prze kozaki! Teraz to już nie wiem czy dalej mam ochote na Rana.

Offline .rogaty

• Użytkownik
« Odpowiedź #275 28 Sty, 2012, 00:08:21 »
Kurde, fajnie się prezentują te kociaki. Wreszcie coś innego niż superstrat (więc nikomu nie będzie przykro). Jestem na tak.
It's always nice to have a penis.

Offline sharpi

• Użytkownik
  • Duvvelsheyss ci do tego !!!
« Odpowiedź #276 28 Sty, 2012, 00:31:37 »
Jak zobaczyłem focie to zachodziłem w głowie gdzie ja ten kształt widziałem

http://www.sklep-muzyczny.com.pl/pl/p/INDIE-GUITAR-SHAPE-Sun-Extreme/15706

Mimo to...Ja bym widział taką jedną w wersji "spalted maple" ... jak będzie w takiej wersji to sprzedam nerke a kupie :P
"...Patrzymy, a tam zatrzęsienie wręcz ślimaków winniczków. Wzięliśmy więc wór i nałapaliśmy milutkich mięczaków, ile tylko w ten wór wlazło...
- Dużo nam uciekło - pokiwał głową Zoltan Chivay. - Myśmy byli krzynkę pijani, a one diablo szybkie."

Offline necrox

• Gaduła
  • Idzie luty twardną suty
    • http://www.codeunder.com
« Odpowiedź #277 28 Sty, 2012, 00:33:31 »
Na pierwszy rzut oka trochę nieproporcjonalne, ale wyciąłem jedną 7, żeby zobaczyć, jak dokładnie wygląda korpus z przodu bez tych wszystkich okalających go cieni i jest naprawdę mocno zachęcający. Dobra robota panie!

Detale
Detale

« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2012, 00:36:46 wysłana przez necrox »

Offline deathtom

• Gaduła
« Odpowiedź #278 28 Sty, 2012, 00:38:47 »
Wg mnie zajebiste wioslo, nigdy bym nie pomyslal ze supertele moze tak kozacko wygladać. Główka od pierwszego zdjecia zrobiła mi dobrze z połykiem. Pewnie gdy bedzię mnie stać na kolejny duży zakup ( bo własnie jeden mam za sobą) to cos podobnego sobie zrobie. Gratuluje i zazdroszcze przyszlym włascicielom !

Ps. tak jak chlopaki piszą, nie jestes Roter, zadbaj o marke i zrób porządne zdjecia i pokaz je swiatu, moze jakis norweg sie spusci na monitor i zamówi?

Offline Thoth

• Pr0
  • Chumanista :D
« Odpowiedź #279 28 Sty, 2012, 00:41:54 »
Myślałem, że będzie brzydka. A nie jest. Tylko jak dla mnie gałki/przełącznik są w takim miejscu, że na pewno coś poprzestawiam podczas gry.
Black Metal ist Krieg!!!

Offline Hader

• Użytkownik
« Odpowiedź #280 28 Sty, 2012, 01:21:39 »
Wg mnie gitara ma w sobie ogromny potencjał, kwestia dobrej fotki

- Didej -> super sprawa, jeszcze tylko fotograf i na org pozdr. i życzę podbicia rynku.
« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2012, 01:57:20 wysłana przez Hader »

Offline Ad

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #281 28 Sty, 2012, 02:16:19 »
Górny "róg" i płytka na truss roda mi nie robi, ale cała reszta super! Szczególnie wykończenie.

Offline Amanita

• Pr0
  • dziecko z wyobraźnią
« Odpowiedź #282 28 Sty, 2012, 03:17:06 »
Na pierwszy rzut oka trochę nieproporcjonalne, ale wyciąłem jedną 7, żeby zobaczyć, jak dokładnie wygląda korpus z przodu bez tych wszystkich okalających go cieni i jest naprawdę mocno zachęcający. Dobra robota panie!

Nekrox, nie wcinaj się Didejkowi w kompetencje. to on ma te wiosła promować fajnymi fotkami ;D
ed. patrzę i patrzę. i ten cofnięty dolny róg daje efekt lekkiego wodogłowia na górnym rogu. do proporcjonalności Axisa to temu projektowi IMO trochę brakuje.
« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2012, 03:19:25 wysłana przez Amanita »
"Because we cannot imagine a thing, that doesn't exclude it from reality"

Offline g-zs

• Pr0
  • Pal kszysz!
« Odpowiedź #283 28 Sty, 2012, 08:10:21 »
Drewno i menzura to zupelnie nie moja bajka, jednak osprzet i pomysl sa fajne i mysle że z czasem znajdzie się klientela na te gitary. Choc że wzgledu na nasze zarobki przypuszcam że to bedzie albo niezbyt liczne grono, albo klienci beda, ale nie w tym kraju. Co do cen, nie zgodze się z wroblem że sa za tanie, ale też nie za drogie. Jakbym kupil wioslo za taka kase to czulbym smyranie w jajkach od swiadomosci posiadania czegos luksusowego a i za razem nie mialbym poczucia że przeplacilem. Jednak majac taka kase na wioslo i przy moich oczekiwaniach do specyfikacji, wolalbym customa nawet kosztem dolozenia 3 klockow.
Trzymam kciuki za powodzenie w budowaniu marki i odnalezienie swojego miejsca na rynku :)
B ( o Y o ) B S !!!

Offline Trzynasty

• Gaduła
  • Dziecko Yeshua
« Odpowiedź #284 28 Sty, 2012, 08:44:36 »
Gratulacje. Wiosła są zrobione perfekcyjnie. Jak patrzę jak spasowane jest drewno na body... no masakra. We wiosłach za $3,000, choćby w Music Man JP BFR-F1, długo można szukać tak spasowanego topu.
Switch i gały w jedynym słusznym położeniu. Jak nie lubię Tele, tak na tej obrobionej fotce urwało mi tyłek.
Kawał "prawdziwego" ( wszystko dziadzieje i nawet gitary wydają mi się jakieś nie takie, jak 15 lat temu) drewna, z porządnym osprzętem za tą cenę, myślę, że więcej niż uczciwie. Chętnie obmacam wiosło jeśli nadarzy się okazja, wtedy będzie można powiedzieć coś więcej.
Choć widzę, że część użytkowników wyczytała już wszystko ze zdjęć. :P
Są tylko dwa rodzaje ludzi: ci którzy mówią Bogu "bądź wola Twoja", i ci, którym na końcu Bóg powie "bądź wola twoja". C.S. Lewis.

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
« Odpowiedź #285 28 Sty, 2012, 08:56:07 »
Didej, gratulacje! Jestem na tak ;)
Jeśli sikasz pod prysznicem, możesz tak zaoszczędzić 1157 galonów (ok. 4 380 litrów) wody rocznie.

Offline youshy

• Pr0
  • Gimme ur $$ bitch!
    • Facebook
« Odpowiedź #286 28 Sty, 2012, 09:03:39 »
Me gusta ta szóstka! Lubię, lubię, lubię! :)
Tak, lubię butikowe rzeczy. Majtki, skarpetki, gołe pięści, czerwone misie, kukurydziane fordy, pomarańcze...

Offline ChopZeWsi

• Gaduła
« Odpowiedź #287 28 Sty, 2012, 09:09:47 »
Szóstka i siódemka zabójcze, ósemka na szczęście mnie nie interesuje.  Górny "róg" faktycznie wygląda na trochę napuchnięty, ale tego pewnie nie dało się pogodzić z dużym wycięciem na dole, no i gdyby był mniejszy, to gita mogłaby lecieć na główke. Położenie przełącznika też by mi przeszkadzało. Ogólnie mi się podoba, jest nietuzinkowo.

Chociaż jak się patrzy na gitarę w pionie to ten górny róg wcale nie rzuca się w oczy.
« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2012, 09:13:27 wysłana przez ChopZeWsi »

Offline Didejek

• Gaduła
  • Hodowca BlacKatów
« Odpowiedź #288 28 Sty, 2012, 09:18:24 »
Co do profesjonalnych fotek - będą, tylko naprawdę nie było na to jeszcze czasu. Robi się strona, robią się foty, robi się profil na FB, filmy na YT :D, tylko obok tego wszystkiego robi się jeszcze siedziba firmy i drugie, mocno powiązane, ale odrębne przedsięwzięcie, którego jeszcze nie ujawniłem. Tak więc trochę cierpliwości mates...
Pozdrawiam,
Didejek

Offline dromee

• Użytkownik
« Odpowiedź #289 28 Sty, 2012, 10:12:34 »
Fajna gita. Myśle że troche razi w oczy to "wodogłowie" o którym już tu kilka osób wspomniało no i przełącznik dałbym za a nie przed gałami. Życze sukcesów w wdrażaniu marki. :)

Offline majkelk

• Gaduła
  • Zuo.
« Odpowiedź #290 28 Sty, 2012, 10:17:08 »
Takie tele z downem. O ile ten napuchnięty korpus mi nie lezy, tak cała reszta jest perfekt.

Offline fdd

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #291 28 Sty, 2012, 10:25:15 »
Wszystko super, ale rozmieszczenie switcha...

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
« Odpowiedź #292 28 Sty, 2012, 10:40:24 »
Wszystko super, ale rozmieszczenie switcha...

?! Przecież jest w świetnym miejscu...

Offline Didejek

• Gaduła
  • Hodowca BlacKatów
« Odpowiedź #293 28 Sty, 2012, 10:49:33 »
Switch i gałki są w takich miejscach, żeby można było je obsługiwać nie przerywając gry. Ja na niego nie wpadam dopóki nie próbuję grać po harcersku :)
Pozdrawiam,
Didejek

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #294 28 Sty, 2012, 12:15:19 »

Nekrox, nie wcinaj się Didejkowi w kompetencje. to on ma te wiosła promować fajnymi fotkami ;D
ed. patrzę i patrzę. i ten cofnięty dolny róg daje efekt lekkiego wodogłowia na górnym rogu. do proporcjonalności Axisa to temu projektowi IMO trochę brakuje.

Kasia przed chwilką mówiła coś podobnego o proporcjach, a jak nie wszyscy wiedzą to głos od kogoś kto się zajmuję projektowaniem. Mnie się 7mka nawet podoba, 6stka trochę mniej, a 8mka ani trochę. Najbardziej mnie boli płytka od cavity na elektronikę - wolałbym już czarną plastikową, nie mówiąc że kształt tam nie za bardzo pasuje. Niemniej jednak, gratulacje!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #295 28 Sty, 2012, 12:26:30 »
Z gitarami jest jak z babskimi butami: albo ładne, albo wygodne.
Ale akurat Didejowe wcale nie są jakoś bardzo pokraczne. Zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable open-mindedness, chaotic, confused vulnerability to inform yourself.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • moose powered
    • IMPALA
« Odpowiedź #296 28 Sty, 2012, 12:51:00 »
Mie sie podobie bardzo.
dbaj o kręgosłup - nie graj zbyt ciężko

"i to" - Lothar

Offline pan mikos

• Pr0
« Odpowiedź #297 28 Sty, 2012, 14:46:07 »
Jak dla mnie - bardzo fajne.
Chętnie bym przeczesał te kicie :)

Offline wiertara

• Gaduła
  • Rudy Jezus
« Odpowiedź #298 28 Sty, 2012, 17:32:48 »
Switch i gałki są w takich miejscach, żeby można było je obsługiwać nie przerywając gry. Ja na niego nie wpadam dopóki nie próbuję grać po harcersku
Jak ktoś gra tylko djenty to faktycznie, każde położenie switch-a jest dobre :D
Fizyka, Lord W.:
- Uważam, że każdy człowiek XXI wieku powinien umieć uzasadnić, że świat składa się z cząstek, by, jak np. zostanie sam i oblegną go marsjanie umieć to wytłumaczyć.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #299 28 Sty, 2012, 17:34:37 »
W ogóle Didej - dałeś dupy. Ósemkę powinieneś zrobić jednostrunową, a na reszcie gryfu guziki do Gitar Hiroł.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable open-mindedness, chaotic, confused vulnerability to inform yourself.

Klikajac reklamy wspierasz serwis.